"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Groepsvervoer Oosterhout

Taxi Berm bewijst dat het mogelijk is om gelijktijdig generalist en specialist te zijn. Generalist zijn we omdat we voor allerlei verschillende doelgroepen passend vervoer hebben, bijvoorbeeld groepsvervoer in Oosterhout. Daarnaast zorgen we ervoor dat elke passagier bij elke vervoersvorm de best mogelijke gespecialiseerde dienstverlening krijgt.

Wij staan klaar voor iedereen die taxivervoer nodig heeft, dus voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. We bieden bijvoorbeeld groepsvervoer in Oosterhout en omliggende plaatsen als Teteringen, Rijen Dongen, en Breda. Daarvoor kunnen we afhankelijk van de groepsgrootte normale taxi’s en achtpersoonsbusjes inzetten. We denken en rekenen graag met u mee om iedereen op tijd op de juiste plek te krijgen en rijden graag gedurende de dag met een gezelschap naar meerdere locaties. Zo hebben we met het groepsvervoer in Oosterhout de afgelopen jaren al een bescheiden bijdrage geleverd aan menig bedrijfsfeest, familie-uitje en dagje uit in goed gezelschap.

Taxi Berm beschikt over een uitgebreid wagenpark met comfortabele, jonge en goed onderhouden auto’s en busjes. Achter het stuur treft u gegarandeerd een sociaal vaardig, rijvaardig en goed opgeleid chauffeur.

Neem gerust contact met ons op om het groepsvervoer in of vanuit Oosterhout te bespreken, of reserveer direct via het online formulier.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>