"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Groepsvervoer Werkendam

Taxi Berm bewijst dat het mogelijk is om zowel generalist als specialist in taxivervoer te zijn. Generalist zijn we omdat we voor uiteenlopende doelgroepen passend vervoer hebben, bijvoorbeeld voor groepsvervoer in Werkendam. Daarnaast zorgen we er als specialist voor dat elke passagier bij elke vervoersvorm de best mogelijke dienstverlening krijgt.

Wij staan klaar, op de juiste tijd en juiste plaats, voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. We bieden onder andere groepsvervoer in Werkendam en omliggende plaatsen als Sleeuwijk, Made, Raamsdonksveer en Wijk en Aalburg. Daarvoor kunnen we afhankelijk van de grootte van de groep normale taxi’s en achtpersoons-busjes laten voorrijden. We denken en rekenen graag met u mee om iedereen op tijd op de juiste plek te krijgen en rijden gerust op een dag met een gezelschap naar meerdere locaties. Zo hebben we met ons groepsvervoer in Werkendam de voorbije jaren al een bescheiden bijdrage geleverd aan menig familie-uitje, bedrijfsfeest en dagje uit in goed gezelschap.

Taxi Berm heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark met jonge, comfortabele en veilige auto’s en busjes. Achter het stuur treft u gegarandeerd een behulpzame en goed opgeleide chauffeur.

Neem gerust contact met ons op om het groepsvervoer in of vanuit Werkendam te bespreken, of reserveer direct via het formulier op de website.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>