Groepsvervoer

Taxi Berm bewijst dat het mogelijk is om gelijktijdig generalist en specialist te zijn. Generalist zijn we omdat we voor allerlei verschillende doelgroepen passend vervoer hebben. Daarnaast zorgen we ervoor dat elke passagier bij elke vervoersvorm de best mogelijke gespecialiseerde dienstverlening krijgt.

Wij staan klaar voor iedereen die taxivervoer nodig heeft, dus voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. We kunnen afhankelijk van de groepsgrootte normale taxi’s en achtpersoonsbusjes inzetten. We denken en rekenen graag met u mee om iedereen op tijd op de juiste plek te krijgen en rijden graag gedurende de dag met een gezelschap naar meerdere locaties. Zo hebben we met het groepsvervoer de afgelopen jaren al een bescheiden bijdrage geleverd aan menig bedrijfsfeest, familie-uitje en dagje uit in goed gezelschap.

Veiligheid en kwaliteit

Taxi Berm beschikt over een uitgebreid wagenpark met comfortabele, jonge en goed onderhouden auto’s en busjes. Achter het stuur treft u gegarandeerd een sociaal vaardig, rijvaardig en goed opgeleid chauffeur.

Neem gerust contact met ons op om het groepsvervoer te bespreken, of reserveer direct via het online formulier.

 Bereken uw ritprijs

 Neem contact met ons op

soorten-vervoer-schoolkinderen

 

Taxi Berm
Jachtsloot 6
4273 XD Hank
Tel 0162 402412
Email info@taxiberm.nl
K.v.K.nr. 18130891

 

Aangesloten bij

TAXI  DVG  KNV