"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Rolstoeltaxi Oosterhout

Taxi Berm bewijst dat het op het gebied van taxivervoer mogelijk is om zowel generalist als specialist te zijn. Generalist zijn we omdat we voor uiteenlopende doelgroepen geschikt vervoer hebben, bijvoorbeeld met onze rolstoeltaxi in Oosterhout. Daarnaast zorgen we er als specialist voor dat elke klant bij elke vorm van vervoer een zo optimaal mogelijke dienstverlening krijgt.

Wij staan klaar, op de juiste tijd en afgesproken adres, voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. Zo bieden we bijvoorbeeld rolstoeltaxi diensten aan in Oosterhout en omliggende plaatsen als Made, Raamsdonksveer, Dongen en Geertruidenberg. Voor het rolstoelvervoer is een van onze rolstoelbussen vaak de meest praktische oplossing. Wij kunnen uiteraard elke soort rolstoel vervoeren en hebben altijd een passende oplossing voor invalide en rolstoel-gebonden passagiers. Belangrijk daarbij is dat het busje voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Taxi Berm mag met trots het TX-Keurmerk dragen en dat keurmerk stelt hoge eisen aan de veiligheid van taxi’s en de kennis en vaardigheden van de chauffeur. Wie een rolstoeltaxi nodig heeft in Oosterhout, is dus in goede handen bij Taxi Berm.

Neem gerust contact met ons op om de rolstoeltaxi in of vanuit Oosterhout te bespreken, of reserveer direct en eenvoudig via het formulier op de website.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>