"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Rolstoeltaxi Werkendam

Taxi Berm bewijst dat het op het gebied van taxivervoer mogelijk is om algemeen en toch specialistisch te zijn. Over het algemeen hebben we namelijk altijd geschikt vervoer voor uiteenlopende doelgroepen, bijvoorbeeld onze rolstoeltaxi in Werkendam. Daarnaast zorgen we er als specialist voor dat elke reiziger bij elke vorm van vervoer maximale kwaliteit van dienstverlening krijgt.

Wij staan klaar, op de juiste tijd en op het afgesproken adres, voor particulieren, zakelijke klanten en groepsvervoer. Zo bieden we bijvoorbeeld rolstoeltaxi diensten aan in Werkendam en omliggende plaatsen als Woudrichem, Sleeuwijk, Almkerk en Wijk en Aalburg. Voor het rolstoelvervoer is een van onze volledig uitgeruste rolstoelbussen vaak de meest geschikte oplossing. Wij kunnen vanzelfsprekend alle soorten rolstoelen vervoeren en hebben altijd een passende plek voor invaliden en rolstoel-gebonden passagiers. Belangrijk om daarbij te vermelden is dat het busje voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Taxi Berm mag het TX-Keurmerk dragen en dat onafhankelijke keurmerk stelt hoge eisen aan de veiligheid van taxi’s en de kennis en kunde van een chauffeur. Wie een rolstoeltaxi nodig heeft in Werkendam, is dus in betrouwbare handen bij Taxi Berm.

Neem gerust contact op om de rolstoeltaxi in of vanuit Werkendam te bespreken, of reserveer direct en makkelijk via het formulier op de website.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>