"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Rolstoelvervoer Oosterhout

Taxi Berm toont aan dat het op het gebied van taxivervoer mogelijk is om algemeen en toch specialistisch te zijn. Over het algemeen hebben we namelijk altijd geschikt vervoer voor allerlei verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld onze rolstoeltaxi in Oosterhout. Daarnaast bieden we als specialist elke reiziger bij elke vorm van vervoer dienstverlening van maximale kwaliteit.

Wij staan klaar voor particulieren, zakelijke klanten en groepsvervoer en dan staan we klaar op de juiste tijd en op het afgesproken adres. Op die manier verzorgen we bijvoorbeeld rolstoeltaxi diensten in Oosterhout en omliggende plaatsen als Geertruidenberg, Made, Raamsdonksveer en Dongen. Voor het rolstoelvervoer is één van onze compleet toegeruste rolstoelbussen meestal de beste oplossing. Wij kunnen alle soorten rolstoelen vervoeren en hebben altijd een geschikte plek voor zowel invaliden als rolstoel-gebonden passagiers. Belangrijk om daarbij te vermelden is dat ons wagenpark voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Taxi Berm mag het TX-Keurmerk dragen en dat onafhankelijk toegewezen keurmerk stelt hoge eisen aan de veiligheid van taxi’s en aan de opleiding en vaardigheden van een chauffeur. Wie een rolstoeltaxi nodig heeft in Oosterhout, kan dus vertrouwen op een ontspannen en goede rit met Taxi Berm.

Neem gerust contact op om de rolstoeltaxi in of vanuit Oosterhout te bespreken, of reserveer meteen via het formulier op de website.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>