"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Schipholvervoer Raamsdonksveer

Taxi Berm is graag uw aanbieder van Schipholvervoer met Raamsdonksveer als vertrek- of eindpunt. Wij bieden een maximaal klantvriendelijke, betaalbare en betrouwbare rit voor groepen, particulieren en zakelijke reizigers. En dat is belangrijk want de taxirit maakt natuurlijk slechts een klein deel uit van uw vakantie of zakenreis via Schiphol, maar kan wel het verschil maken tussen een fijne of vermoeiende beleving.

Taxi Berm levert hoogwaardig Schipholvervoer in Raamsdonksveer en doet dat tegen concurrerende tarieven. We zorgen ervoor dat reizigers voor een betaalbare prijs tijdig op Schiphol aankomen, en we brengen reizigers natuurlijk ook vanaf Schiphol naar het gewenste adres. Dit Schipholvervoer bieden we bijvoorbeeld ook aan klanten met als bestemming of vertrekpunt Hank, Geertruidenberg, Waspik en Almkerk.

Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot echte specialist op het gebied Schipholvervoer voor Raamsdonksveer en omliggende plaatsen. U mag daarom een comfortabele taxi verwachten met een uitstekende chauffeur. Om dat te garanderen zijn we aangesloten bij koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer en voeren we het onafhankelijk toegewezen TX-Keurmerk. Passagiers zijn daardoor onder andere verzekerd van veilige goed onderhouden taxi’s en geschoolde klantvriendelijke chauffeurs.

U kunt voor uw Schipholvervoer Raamsdonksveer of omliggende plaatsen de ritprijs berekenen of contact opnemen voor meer informatie.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>