"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Taxi Oosterhout

Wie een taxi vanuit of naar Oosterhout nodig heeft, kan rekenen op de dienstverlening van Taxi Berm. Wij zijn al meer dan tachtig jaar een begrip in de regio en maken uw verwachtingen graag waar door kwaliteit en klantvriendelijkheid te bieden. Zo rijdt Taxi Berm klanten vanuit en naar Oosterhout en andere plaatsen in de omgeving. Wij zijn ook goed bekend met de weg vanuit en naar adressen in bijvoorbeeld Rijen, Dongen, Teteringen en Terheijden.

Als vooraanstaande taxi dienstverlener voor Oosterhout en omgeving staan wij voor mensen klaar om de juiste rit voor de juiste prijs te bieden. We hebben de beschikking over een uitgebreid en goed uitgerust wagenpark met de bekende normale taxiwagens, maar ook met achtpersoonsbusjes en rolstoelbussen. Zo kunnen we uiteenlopende doelgroepen voorzien van zorgvervoer, groepsvervoer, rolstoelvervoer, luchthavenvervoer, leerlingenvervoer en zakelijk en particulier vervoer. Alle mogelijkheden zijn te zien op onze pagina Soorten vervoer. Eén ding blijft overigens gelijk, welk soort vervoer u ook kiest: de kwaliteit van wagen, chauffeur en service is gegarandeerd door het onafhankelijke TX-Keurmerk.

Neem gerust contact op om uw taxi vanuit of naar Oosterhout en omgeving te bespreken. Wij zijn natuurlijk elke dag bereikbaar want we staan elke dag klaar voor u en uw eventuele reisgenoten.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>