"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Taxi Werkendam

Wie een taxi vanuit of naar Werkendam wenst, mag rekenen op de dienstverlening van Taxi Berm. Wij zijn al ruim tachtig jaar een begrip in de regio en we maken uw verwachtingen waar door klantvriendelijkheid en kwaliteit te bieden. Zo rijdt Taxi Berm klanten vanuit of naar Werkendam en andere plaatsen in de regio. Wij hebben ook ruime ervaring met de weg van en naar adressen in bijvoorbeeld Sleeuwijk, Hank, Nieuwendijk en Giessen.

Als voorname taxi dienstverlener in Werkendam en omgeving staan wij voor mensen klaar om de juiste rit tegen de juiste prijs te bieden. We hebben de beschikking over goed opgeleide chauffeurs en een goed onderhouden wagenpark met de bekende normale taxiwagens, maar ook met achtpersoonsbusjes en rolstoelbussen. Zo voorzien we uiteenlopende doelgroepen van luchthavenvervoer, zorgvervoer, groepsvervoer, rolstoelvervoer, leerlingenvervoer en zakelijke/particuliere taxiritten. Meer over de mogelijkheden vindt u op onze pagina Soorten vervoer. Eén ding blijft overigens gelijk, wat voor vervoer u ook kiest: de kwaliteit van wagen, chauffeur en dienstverlening is gegarandeerd door het onafhankelijke TX-Keurmerk.

Neem gerust contact op om uw taxi vanuit of naar Werkendam en omgeving te reserveren. Wij zijn uiteraard elke dag bereikbaar want we staan dag in dag uit klaar voor u en uw eventuele reisgenoten.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>