"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Taxi Wijk en Aalburg

Wie een taxi vanuit of naar Wijk en Aalburg wil bespreken, mag vertrouwen op de uitstekende dienstverlening van Taxi Berm. Wij zijn al ruim tachtig jaar een begrip in personenvervoer en we maken ieders verwachtingen waar door klantvriendelijkheid en kwaliteit te bieden. Op die manier rijdt Taxi Berm klanten vanuit of naar Wijk en Aalburg en omliggende plaatsen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ruime ervaring met de weg van en naar adressen in Andel, Woudrichem, Almkerk en Veen.

Als voorname taxi dienstverlener in Wijk en Aalburg en omgeving staan wij voor mensen klaar om hoogwaardig taxivervoer te bieden tegen een eerlijk tarief. We hebben daarvoor de beschikking over goed opgeleide chauffeurs en een gevarieerd wagenpark met de bekende normale taxi’s, maar ook met achtpersoonsbusjes en rolstoelbussen. Zo bedienen we uiteenlopende doelgroepen met luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, zorgvervoer, groepsvervoer, leerlingenvervoer en zakelijke/particuliere taxiritten. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden vindt u op onze pagina Soorten vervoer. Eén ding blijft overigens gelijk, ongeacht uw vervoerskeuze: de kwaliteit van zowel de wagen als de chauffeur is gegarandeerd door het onafhankelijke TX-Keurmerk.

Neem gerust contact op om uw taxi vanuit of naar Wijk en Aalburg en omliggende plaatsen te reserveren. Wij zijn uiteraard elke dag bereikbaar want we staan dag in dag uit klaar voor u.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>