"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Zakelijk vervoer Breda

Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Breda en omgeving waar u op kunt vertrouwen. Wij zijn specialist in de zakelijke markt en kunnen met een professionele en servicegerichte dienstverlening voldoen aan de wensen en verwachtingen van zakelijke reizigers.

Zakelijk vervoer voor Breda en omgeving klinkt in eerste instantie misschien als een regionale dienstverlening maar we opereren in werkelijkheid ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm heeft als werkgebied voor het zakelijk vervoer wel plaatsen als Breda, Bavel, Prinsenbeek, Etten-Leur en Terheijden. Maar vervolgens ligt het geheel aan de wensen van de klant of we een korte regionale rit maken of dat we doorrijden tot een van de luchthavens over de grens in Duitsland of België. Uw wensen en voorkeuren staan centraal en daar sluiten we op aan met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele taxi’s en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor de hoogwaardige kwaliteit presenteren we met trots onze aansluiting bij koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) en het onafhankelijke TX-Keurmerk. Als extra garantie biedt Taxi Berm ruim tachtig jaar ervaring in personenvervoer met tevreden klanten.

Geïnteresseerden kunnen voor het zakelijk vervoer Breda en omgeving direct online de ritprijs berekenen of contact op te nemen voor meer informatie.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>