"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Zakelijk vervoer Oosterhout

Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Oosterhout en omgeving waar u blind op kunt vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer en we kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van passagiers en groepen dankzij onze professionele en servicegerichte dienstverlening.

Zakelijk vervoer voor Oosterhout en omgeving komt in eerste instantie misschien over als een regionale service maar we opereren evengoed nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm is om te beginnen met zakelijk vervoer wel actief in Oosterhout en omliggende plaatsen als Made, Rijen Dongen, en Teteringen. Het ligt dan vervolgens geheel aan de wens van de klant of we een korte lokale rit maken of dat we doorrijden tot een vergadering in Amsterdam of naar een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw voorkeuren en daar gaan we op in met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele veilige taxi’s en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor de hoogwaardige dienstverlening presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij de landelijke koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer). Als extra garantie legt Taxi Berm meer dan tachtig jaar ervaring in de weegschaal.

Geïnteresseerden kunnen voor het zakelijk vervoer Oosterhout en omgeving direct de ritprijs berekenen of contact opnemen voor meer informatie.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>