"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Zakelijk vervoer Raamsdonksveer

Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Raamsdonksveer en omgeving waar u blindelings op mag vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer en we kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van passagiers en groepen dankzij onze professionele en servicegerichte dienstverlening.

Zakelijk vervoer voor Raamsdonksveer en omgeving komt in eerste instantie misschien over als een lokale service, maar we opereren zeker ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm is vooral actief in zakelijk vervoer in plaatsen als Raamsdonksveer, Hank, Geertruidenberg, Waspik en Almkerk.
Vervolgens hangt het geheel af van de wens van de passagier of we een korte lokale rit maken of dat we doorrijden tot een presentatie in Rotterdam of naar een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw wensen en daar gaan we op in met kwaliteitsdienstverlening, comfortabele veilige taxi’s en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor het kwaliteitsniveau presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer. Als extra garantie legt Taxi Berm meer dan tachtig jaar ervaring en tevreden klanten in de weegschaal.

Zakelijke klanten kunnen voor het zakelijk vervoer Raamsdonksveer en omgeving direct online de ritprijs berekenen of contact opnemen voor meer informatie.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>