"Taxi Berm onderscheidt zich door kwaliteit en veel ervaring op gebied van taxivervoer"

Meer dan 115 chauffeurs staan dagelijks voor u klaar

Zakelijk vervoer Werkendam

Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Werkendam en omgeving waar u op mag vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en we kunnen met een professionele en servicegerichte dienstverlening voldoen aan de wensen en verwachtingen van zakelijke passagiers en gezelschappen.

Zakelijk vervoer voor Werkendam en omgeving komt in eerste instantie misschien over als een regionale dienstverlening maar we opereren in werkelijkheid ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm is vooral actief in zakelijk vervoer voor plaatsen als Werkendam, Sleeuwijk, Gorinchem, Woudrichem en Wijk en Aalburg. Het ligt vervolgens echter geheel aan de wens van de klant of we een korte regionale rit maken of dat we doorrijden tot een afspraak in Groningen of een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw wensen en daar sluiten we op aan met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele taxi’s en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor de hoogwaardige kwaliteit presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer). Als extra garantie legt Taxi Berm ruim tachtig jaar ervaring in personenvervoer in de weegschaal.

Geïnteresseerden kunnen voor het zakelijk vervoer Werkendam en omgeving direct op de website de ritprijs berekenen of contact op te nemen voor meer informatie.

Bereken uw ritprijs

U wilt op voorhand weten wat de rit gaat kosten. Onze module geeft u een indicatie van de prijs, maar een prijs op maat kan scherper uitvallen.

Lees meer >>

Uw ervaring

Wij hopen dat u een fijne ervaring heeft met Taxi Berm. Mocht er desondanks iets niet goed zijn gegaan, meld het ons!

Lees meer >>

Tips zijn welkom

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten hoe u onze diensten heeft ervaren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren, tips zijn welkom.

Lees meer >>