Zakelijk vervoer

Wij rijden voor onze regionale zakelijke klanten maar we opereren in werkelijkheid ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm is vooral actief in zakelijk vervoer voor plaatsen in West-Brabant o.a. in de gemeenten Aalburg, Geertruidenberg, Made, Drimmelen, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem. Het ligt vervolgens echter geheel aan de wens van de klant of we een korte regionale rit maken of dat we doorrijden tot een afspraak in Groningen of een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw wensen en daar sluiten we op aan met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele taxi’s en goed opgeleide chauffeurs.

We zijn in het bezit van een luxe personen bus met extra comfort stoelen en donkere ramen voor meer privacy. Onze chauffeurs zijn gekleed in representatieve bedrijfskleding. Het wagenpark bestaat uit jong en goed onderhouden taxi’s. Er wordt veel aandacht besteed aan het schoonhouden van interieur en exterieur.

Als garantie voor de hoogwaardige kwaliteit presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer). Als extra garantie legt Taxi Berm ruim tachtig jaar ervaring in personenvervoer in de weegschaal.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie, reserveringen  of een prijs op maat contact opnemen.

 Bereken uw ritprijs

soorten-vervoer-autobagage

 Neem contact met ons op


Taxi Berm
Jachtsloot 6
4273 XD Hank
Tel 0162 402412
Email info@taxiberm.nl
K.v.K.nr. 18130891
Aangesloten bij

TAXI  DVG  KNV