Vind jij het een “sport” om ervoor te zorgen dat onze klanten op tijd van A naar B worden vervoerd?

Kun jij goed met mensen omgaan en zit jij graag achter het stuur? Dan ben jij van harte welkom bij Taxi Berm!

Wat ga jij doen

Geen dag is bij ons hetzelfde, jij rijdt naar een revalidatiecentrum, een verjaardag van iemands dochter, naar Schiphol of je rijdt een route met schoolkinderen. Als taxichauffeur ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat jouw passagiers op een veilige en comfortabele wijze naar hun plek van bestemming komen. Tijdens de rit creëer jij in jouw taxi een prettige sfeer waarbij jij uiteraard de veiligheids- en verkeersregels volgt. Ook communiceer jij met de planning over de route en klanten.

Wat hebben wij te bieden

Vanuit ons kantoor in Hank worden alle ritten verdeeld door onze planners. Van leerlingen- tot zorgvervoer tot particulier- en zakelijk vervoer. Bij ons heb jij elke rit weer contact met andere klanten. Dat maakt de functie van chauffeur erg afwisselend. Het aantal te werken uren wordt aan de hand van jouw flexibiliteit in onderling overleg vastgesteld. Uiteraard willen wij jou ook een stukje zekerheid bieden. Een rechtstreeks dienstverband, een passend salaris (conform CAO Taxivervoer), goede pensioenvoorziening.

Wie ben jij

  • Representatief, klantvriendelijk en sociaalvaardig
  • In bezit van een rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring
  • In het bezit van een geldige taxipas of de bereidheid om deze te halen
  • Parttime of fulltime inzetbaar
  • Van student tot aan pensioengerechtigden en alles daartussen is welkom
  • Geografische kennis van de regio
  • Flexibel in werktijden

Over ons

Wij zijn meer dan een traditioneel taxibedrijf en gespecialiseerd in zakelijk-, particulier-, zorg-, leerlingen-, groeps– en rolstoelvervoer. En dat al ruim 90 jaar! Wij zijn gevestigd in Hank (Nbr), direct aan de snelweg A27. Met ons team van ruim 130 gemotiveerde medewerkers staan we 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn daarbij onze kernwaarden.

Hoe verder

Ben jij geïnteresseerd in de functie van taxichauffeur binnen Taxi Berm, laat dan jouw gegevens bij ons achter en we nemen snel contact met jou op!

   • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Hoe is de sollicitatieprocedure:

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Taxichauffeur m/v binnen Taxi Berm, dan zien wij jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet. Jij mag dit mailen aan: sollicitatie@taxiberm.nl

Voor eventuele vragen of meer informatie mag je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer 0162 – 40 24 12.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412