Ben jij meer dan een goede planner en vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat onze klanten efficiënt en op tijd van A naar B worden vervoerd?

Dan ben jij de persoon waar Taxi Berm naar op zoek is!

Wat ga jij doen

Jij krijgt een verantwoordelijke baan waarbij samen met de collega-planners vanuit het “hart” van de organisatie in wisselende diensten wordt gewerkt. Een even uitdagende als zeer belangrijke positie binnen ons bedrijf. Jij verzorgt het proces van taxiritten zo efficiënt mogelijk. Accuraat, gedreven en slim plannen.

Wat hebben wij te bieden

Wij zorgen voor een fijne werkplek in een team van planners. Een open en eerlijke sfeer met voldoende aandacht voor onze mensen. Afhankelijk van jouw wensen dragen wij graag een steentje bij aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. We zullen starten met een tijdelijk dienstverband met de intentie voor een vast dienstverband op fulltime basis, een goed marktconform salaris en pensioenregeling.

Wat kun jij nog meer doen

Wanneer jij alle facetten van planner optimaal beheerst, zijn er altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij zijn de afgelopen jaren alleen maar verder gegroeid. Initiatieven of verbeteringen juichen wij toe om er samen voor te zorgen dat de hoge kwaliteit blijft gewaarborgd.

Wie ben jij

  • Enthousiast, communicatief en dienstverlenend
  • Neemt het voortouw in hectische situaties en is besluitvaardig
  • Helikopterview
  • HBO werk- en denkniveau, ervaring met logistiek (planning)
  • Geografische kennis op plaatsniveau
  • Woonachtig in de regio van onze vestigingsplaats Hank (Nbr), max. 30 km

Over ons

Wij zijn meer dan een traditioneel taxibedrijf en gespecialiseerd in zakelijk-, particulier-, zorg-, leerlingen-, groeps– en rolstoelvervoer. En dat al ruim 90 jaar! Wij zijn gevestigd in Hank (Nbr), direct aan de snelweg A27. Met ons team van ruim 130 gemotiveerde medewerkers staan we 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn daarbij onze kernwaarden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Pensioen
  • Vakantiegeld
  • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Hoe is de sollicitatieprocedure:

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Vervoerscoördinator Personenvervoer m/v binnen Taxi Berm, dan zien wij jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet. Jij mag dit mailen aan: sollicitatie@taxiberm.nl

Voor eventuele vragen of meer informatie mag je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer 0162 – 40 24 12.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412