Taxi Berm is graag aanbieder van uw Schipholtaxi met Breda als vertrek- of eindpunt. Wij bieden een maximaal verzorgde, betaalbare en betrouwbare rit aan particulieren, groepen, en zakelijke reizigers. En dat is belangrijk want de taxirit maakt misschien slechts een klein deel uit van uw vakantie of zakenreis, maar die rit kan wel het verschil maken tussen een fijne of vermoeiende totaalbeleving.
Taxi Berm levert daarom een hoogwaardige Schipholtaxi in Breda en doet dat tegen vriendelijke tarieven. We zorgen ervoor dat reizigers voor een betaalbare prijs tijdig op Schiphol aankomen, en we brengen reizigers natuurlijk ook vanaf Schiphol naar het gewenste adres. Het vertrekpunt of de bestemming kan wat ons betreft ook liggen in plaatsen als Bavel, Prinsenbeek, Etten-Leur of Terheijden.
Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot gespecialiseerde Schipholtaxi voor Breda en omliggende plaatsen. U kunt daarom een comfortabele taxi verwachten met een vakbekwame chauffeur. Om dat te kunnen garanderen zijn we aangesloten bij koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer en voeren we het TX-Keurmerk dat onafhankelijke strenge keuringen uitvoert. Passagiers zijn daardoor bijvoorbeeld verzekerd van veilige en goed onderhouden taxi's en geschoolde chauffeurs.
U kunt voor uw Schipholtaxi Breda of omliggende gemeentes uw rit bestellen of contact opnemen voor meer informatie.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412