Taxi Berm verzorgt graag uw Schipholtaxi naar of vanuit Oosterhout omdat we als geen ander weten hoe dat het beste kan. Wij bieden een betaalbare, goed verzorgde en betrouwbare rit aan particulieren, groepen, en zakelijke passagiers. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten want de taxirit maakt misschien slechts een klein deel uit van uw vakantie of zakenreis, maar het kan wel het verschil maken tussen een fijne of vermoeiende totaalbeleving.
Wij leveren daarom een klantvriendelijke Schipholtaxi in Oosterhout en we doen dat tegen vriendelijke tarieven. Dat vervoer gaat beide kanten op dus Taxi Berm zorgt ervoor dat reizigers tijdig op Schiphol aankomen en brengt reizigers vanaf Schiphol naar het gewenste adres. Het beginpunt of de bestemming kan wat ons betreft ook in de buurt van Oosterhout liggen in plaatsen als Rijen, Dongen, Made en Teteringen.
Taxi Berm heeft zich ontwikkeld tot gespecialiseerde Schipholtaxi voor Oosterhout en omliggende plaatsen. Passagiers mogen daarom een comfortabele taxi verwachten met een sociale vakkundige chauffeur. Om dat te waarborgen zijn we aangesloten bij koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) en hebben we het TX-Keurmerk. Klanten zijn door dat keurmerk bijvoorbeeld verzekerd van veilige en goed onderhouden taxi's en goed opgeleide chauffeurs.
Klanten kunnen voor hun Schipholtaxi Oosterhout contact opnemen voor meer informatie en/of uw rit reserveren.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412