Taxi Berm verzorgt graag uw Schipholtaxi met Werkendam als vertrek- of eindpunt. Wij bieden een betaalbare, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare rit aan particulieren, groepen, en zakelijke passagiers. Belangrijke uitgangspunten want de taxirit maakt misschien slechts een klein deel uit van uw vakantie of zakenreis, maar die rit kan wel het verschil maken tussen een fijne of vermoeiende totaalbeleving.
Wij leveren daarom een goede Schipholtaxi in Werkendam en doen dat tegen vriendelijke tarieven. Dat vervoer gaat beide kanten op dus we zorgen ervoor dat reizigers tijdig op Schiphol aankomen en we brengen reizigers natuurlijk ook vanaf Schiphol naar het gewenste adres. Het beginpunt of de bestemming kan wat ons betreft ook rond Werkendam liggen in plaatsen als Sleeuwijk, Gorinchem, Woudrichem en Wijk en Aalburg.
Taxi Berm heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot gespecialiseerde Schipholtaxi voor Werkendam en omliggende plaatsen. Passagiers mogen daarom een comfortabele taxi verwachten met een vakbekwame chauffeur. Om dat te kunnen waarborgen zijn we aangesloten bij koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer en voeren we het TX-Keurmerk dat strenge en onafhankelijke keuringen doet. Klanten zijn daardoor bijvoorbeeld verzekerd van veilige en goed onderhouden taxi's en goed opgeleide chauffeurs.
U kunt voor uw Schipholtaxi Werkendam of omliggende gemeentes contact met ons opnemen voor meer informatie of een uw taxi te reserveren.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412