Terug

Uw partner voor zakelijk vervoer waar u blindelings op mag vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in personenvervoer en we kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van passagiers en groepen dankzij onze professionele en servicegerichte dienstverlening.

Grensoverschrijdend

Zakelijk vervoer van Taxi Berm komt in eerste instantie misschien over als een lokale service, maar we opereren zeker ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Het hangt geheel af van de wens van de passagier of we een korte lokale rit maken of dat we doorrijden tot een presentatie in Rotterdam of naar een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw wensen en daar gaan we op in met kwaliteitsdienstverlening, comfortabele veilige taxi’s en goed opgeleide chauffeurs.

Representatief

We zijn in het bezit van een luxe 7 persoonsbus met extra comfort stoelen en donkere ramen voor meer privacy. Onze chauffeurs zijn gekleed in representatieve bedrijfskleding. Het wagenpark bestaat uit jong en goed onderhouden taxi’s. Er wordt veel aandacht besteed aan het schoonhouden van interieur en exterieur. Voor groter gezeldschap kunnen we u een 20 persoons midibus aanbieden.

Wij gaan voor tevredenheid

Als garantie voor het kwaliteitsniveau presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer. Als extra garantie legt Taxi Berm meer dan tachtig jaar ervaring en tevreden klanten in de weegschaal.

U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412