Alleen voor uw wensen staan we even stil

Taxi Berm is een taxibedrijf dat in ruim 91 jaar is uitgegroeid tot een moderne onderneming met een uitgebreid, jong en goed onderhouden wagenpark. Met de ruime ervaring en knowhow streven wij naar de hoogste kwaliteit en toonaangevende dienstverlening voor onze klanten. Het wagenpark telt meer dan 85 voertuigen, van luxe personenwagens tot 8-persoons busjes, rolstoelbussen met lift, een luxe 20 persoons midibus en een 83 persoons touringcar. Met een modern planningspakket kunnen wij uw ritopdracht snel en correct uitvoeren.

Een breed aanbod van diensten

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk-, particulier-, zorg-, touringcar-, leerlingen-, groeps- en rolstoelvervoer. Voor vervoer naar luchthaven, boot, bus of trein voor zakenreis of vakantie? Kijk bij 'ons vervoer' welke dienst bij uw wensen past. Voor vragen en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met onze ruime openingstijden staan wij voor uw klaar! 7 dagen per week voor particulier, zakelijk en speciaal(zorg)vervoer. Taxi Berm is in het bezit van het TX-Keurmerk en lid van DVG en KNV.

Een taxi met het TX-Keurmerk

  • Betrouwbaar; de ondernemer zorgt voor continuïteit.
  • Veilig; de taxi voldoet aan strenge veiligheidseisen.
  • Netjes; zowel de taxi als de chauffeur moeten aan de criteria van het certificaat voldoen.
  • Onafhankelijk getoetst; de criteria voor inspectie zijn door neutrale partijen vastgesteld.

Onze TX-keur taxichauffeur

  • Goed opgeleid; TX-Keur heeft een eigen pakket aan opleidingen, waardoor alle chauffeurs regelmatig worden bijgeschoold en hun kennis wordt opgefrist.
  • Klantgericht; de chauffeur van een TX-Keur taxi kent zijn doelgroep.
  • Vriendelijk; de chauffeur van een TX-Keur taxi is sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zo nodig de Engelse taal.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412