Wie een taxi vanuit of naar Oosterhout nodig heeft, kan rekenen op de dienstverlening van Taxi Berm. Wij zijn al meer dan tachtig jaar een begrip in de regio en maken uw verwachtingen graag waar door kwaliteit en klantvriendelijkheid te bieden. Zo rijdt Taxi Berm klanten vanuit en naar Oosterhout en andere plaatsen in de omgeving. Wij zijn ook goed bekend met de weg vanuit en naar adressen in bijvoorbeeld Rijen, Dongen, Teteringen en Terheijden.

Als vooraanstaande taxi dienstverlener voor Oosterhout en omgeving staan wij voor mensen klaar om de juiste rit voor de juiste prijs te bieden. We hebben de beschikking over een uitgebreid en goed uitgerust wagenpark met de bekende normale taxiwagens, maar ook met achtpersoonsbusjes en rolstoelbussen. Zo kunnen we uiteenlopende doelgroepen voorzien van zorgvervoer, groepsvervoer, rolstoelvervoer, luchthavenvervoer, leerlingenvervoer en zakelijk en particulier vervoer. Alle mogelijkheden zijn te zien op onze pagina ons vervoer. Eén ding blijft overigens gelijk, welk soort vervoer u ook kiest: de kwaliteit van wagen, chauffeur en service is gegarandeerd door het onafhankelijke TX-Keurmerk.

Neem gerust contact op om uw taxi vanuit of naar Oosterhout en omgeving te bespreken. Wij zijn natuurlijk elke dag bereikbaar want we staan elke dag klaar voor u en uw eventuele reisgenoten.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412