Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Breda en omgeving waar u op kunt vertrouwen. Wij zijn specialist in de zakelijke markt en kunnen met een professionele en servicegerichte dienstverlening voldoen aan de wensen en verwachtingen van zakelijke reizigers.

Zakelijk vervoer voor Breda en omgeving klinkt in eerste instantie misschien als een regionale dienstverlening maar we opereren in werkelijkheid ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm heeft als werkgebied voor het zakelijk vervoer wel plaatsen als Breda, Bavel, Prinsenbeek, Etten-Leur en Terheijden. Maar vervolgens ligt het geheel aan de wensen van de klant of we een korte regionale rit maken of dat we doorrijden tot een van de luchthavens over de grens in Duitsland of BelgiÎ. Uw wensen en voorkeuren staan centraal en daar sluiten we op aan met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele taxi's en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor de hoogwaardige kwaliteit presenteren we met trots onze aansluiting bij koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) en het onafhankelijke TX-Keurmerk. Als extra garantie biedt Taxi Berm ruim tachtig jaar ervaring in personenvervoer met tevreden klanten.
Geïnteresseerde reizigers kunnen hun taxi voor zakelijk vervoer Breda en omgeving direct reserveren of meer informatie aanvragen via onze contactpagina

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412