Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Oosterhout en omgeving waar u blind op kunt vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer en we kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van passagiers en groepen dankzij onze professionele en servicegerichte dienstverlening.

Zakelijk vervoer voor Oosterhout en omgeving komt in eerste instantie misschien over als een regionale service maar we opereren evengoed nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm is om te beginnen met zakelijk vervoer wel actief in Oosterhout en omliggende plaatsen als Made, Rijen Dongen, en Teteringen. Het ligt dan vervolgens geheel aan de wens van de klant of we een korte lokale rit maken of dat we doorrijden tot een vergadering in Amsterdam of naar een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw voorkeuren en daar gaan we op in met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele veilige taxi's en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor de hoogwaardige dienstverlening presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij de landelijke koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer). Als extra garantie legt Taxi Berm meer dan tachtig jaar ervaring in de weegschaal.
Geïnteresseerde reizigers kunnen hun taxi voor zakelijk vervoer Oosterhout en omgeving direct reserveren of meer informatie aanvragen via onze contactpagina

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412