Kun jij goed met mensen omgaan en ben je graag onderweg?

Dan is dit misschien wel wat voor jou! Per direct zoeken wij een touringcarchauffeur voor het leerlingenvervoer. Lijkt jou dit wat?

Wat ga jij doen

Gedurende het schoolseizoen ben je op doordeweekse dagen verantwoordelijk voor het veilig en vertrouwd met een touringcar vervoeren van leerlingen naar (speciaal) onderwijs. Van maandag tot en met vrijdag breng je in de ochtenden een vaste groep leerlingen naar school en ‘s middags weer naar huis. Het voertuig parkeer je op onze standplaats in Oosterhout. Een dankbaar beroep met veel vrije tijd. Voor iemand die graag wat bij wil verdienen of graag de vrije tijd wil besteden met nuttige betaalde werkzaamheden. Herintreders, pensioengerechtigden en ontvangers van een WAO/WIA-uitkering zijn eveneens van harte welkom.

Wat hebben wij te bieden

Vanuit ons kantoor in Hank worden alle ritten verdeeld door onze planners. Van leerlingen- tot zorgvervoer tot particulier- en zakelijk vervoer. Bij ons heb jij elke rit weer contact met andere klanten. Dat maakt de functie van chauffeur erg afwisselend. Het aantal te werken uren wordt aan de hand van jouw flexibiliteit in onderling overleg vastgesteld. Uiteraard willen wij jou ook een stukje zekerheid bieden. Een rechtstreeks dienstverband, een passend salaris (conform CAO Taxivervoer), goede pensioenvoorziening.

Wie ben jij

  • In het bezit van rijbewijs D inclusief Code 95<br
  • Woonachtig in Oosterhout of de mogelijkheid zelfstandig naar Oosterhout te komen
  • Representatief
  • Sociaal vaardig en klantvriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Affiniteit met de doelgroep

Over ons

Wij zijn meer dan een traditioneel taxibedrijf en gespecialiseerd in zakelijk-, particulier-, zorg-, leerlingen-, groeps– en rolstoelvervoer. En dat al ruim 90 jaar! Wij zijn gevestigd in Hank (Nbr), direct aan de snelweg A27. Met ons team van ruim 130 gemotiveerde medewerkers staan we 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn daarbij onze kernwaarden.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden:

  • Parttime contract
  • Schoolvakanties vrij
  • Soort dienstverband: Parttime

Hoe is de sollicitatieprocedure:

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Touringcarchauffeur m/v binnen Taxi Berm, dan zien wij jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet. Jij mag dit mailen aan: sollicitatie@taxiberm.nl

Voor eventuele vragen of meer informatie mag je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer 0162 – 40 24 12.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412