Taxi Berm bewijst dat het mogelijk is om gelijktijdig generalist en specialist te zijn. Generalist zijn we omdat we voor allerlei verschillende doelgroepen passend vervoer hebben, bijvoorbeeld groepsvervoer in Oosterhout. Daarnaast zorgen we ervoor dat elke passagier bij elke vervoersvorm de best mogelijke gespecialiseerde dienstverlening krijgt.
Wij staan klaar voor iedereen die taxivervoer nodig heeft, dus voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. We bieden bijvoorbeeld groepsvervoer in Oosterhout en omliggende plaatsen als Teteringen, Rijen Dongen, en Breda. Daarvoor kunnen we afhankelijk van de groepsgrootte normale taxi's en achtpersoonsbusjes inzetten. We denken en rekenen graag met u mee om iedereen op tijd op de juiste plek te krijgen en rijden graag gedurende de dag met een gezelschap naar meerdere locaties. Zo hebben we met het groepsvervoer in Oosterhout de afgelopen jaren al een bescheiden bijdrage geleverd aan menig bedrijfsfeest, familie-uitje en dagje uit in goed gezelschap.
Taxi Berm beschikt over een uitgebreid wagenpark met comfortabele, jonge en goed onderhouden auto's en busjes en 20-persoons midibus. Achter het stuur treft u gegarandeerd een sociaal vaardig, rijvaardig en goed opgeleid chauffeur.
Neem gerust contact met ons op om het groepsvervoer in of vanuit Oosterhout te bespreken, of reserveer direct via het online formulier.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412