Taxi Berm bewijst dat het op het gebied van taxivervoer mogelijk is om zowel generalist als specialist te zijn. Generalist zijn we omdat we voor uiteenlopende doelgroepen geschikt vervoer hebben, bijvoorbeeld met onze rolstoeltaxi in Oosterhout. Daarnaast zorgen we er als specialist voor dat elke klant bij elke vorm van vervoer een zo optimaal mogelijke dienstverlening krijgt.
Wij staan klaar, op de juiste tijd en afgesproken adres, voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. Zo bieden we bijvoorbeeld rolstoeltaxi diensten aan in Oosterhout en omliggende plaatsen als Made, Raamsdonksveer, Dongen en Geertruidenberg. Voor het rolstoelvervoer is een van onze rolstoelbussen vaak de meest praktische oplossing. Wij kunnen uiteraard elke soort rolstoel vervoeren en hebben altijd een passende oplossing voor invalide en rolstoel-gebonden passagiers. Belangrijk daarbij is dat het busje voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.
Taxi Berm mag met trots het TX-Keurmerk dragen en dat keurmerk stelt hoge eisen aan de veiligheid van taxiís en de kennis en vaardigheden van de chauffeur. Wie een rolstoeltaxi nodig heeft in Oosterhout, is dus in goede handen bij Taxi Berm.
Neem gerust contact met ons op om de rolstoeltaxi in of vanuit Oosterhout te bespreken, of reserveer direct en eenvoudig via het formulier op de website.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412