Taxi Berm toont aan dat het op het gebied van personenvervoer mogelijk is om zowel algemeen als specialistisch te zijn. Over het algemeen hebben we namelijk altijd maatwerk vervoer voor allerlei uiteenlopende doelgroepen, bijvoorbeeld met onze rolstoeltaxi voor Werkendam en omgeving. Daarnaast bieden we als specialist maximale kwaliteit aan elke klant bij elke vorm van vervoer.
Wij staan klaar voor zakelijke klanten, particulieren en groepen en dan staan we natuurlijk klaar op de juiste tijd en op het juiste adres. Op die manier verzorgen we bijvoorbeeld rolstoeltaxi diensten in Werkendam en omliggende plaatsen als Sleeuwijk, Almkerk, Woudrichem en Wijk en Aalburg. Voor het rolstoelvervoer is één van onze compleet toegeruste rolstoelbussen meestal de voor de hand liggende oplossing. Wij kunnen alle soorten rolstoelen vervoeren en hebben in overleg altijd de geschikte plek. Belangrijk om daarbij te vermelden is dat al onze taxi's en taxibusjes aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. We voeren het onafhankelijk toegewezen TX-Keurmerk dat hoge eisen stelt aan de veiligheid van taxi's en de kwaliteiten van chauffeurs. Wie een rolstoeltaxi nodig heeft in Werkendam, mag dus vertrouwen op een ontspannen en goed verzorgde rit met Taxi Berm.
Neem gerust contact op om de rolstoeltaxi in of vanuit Werkendam te reserveren, of bespreek deze direct via het online formulier.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412