Wie een taxi vanuit of naar Wijk en Aalburg wil bespreken, mag vertrouwen op de uitstekende dienstverlening van Taxi Berm. Wij zijn al ruim tachtig jaar een begrip in personenvervoer en we maken ieders verwachtingen waar door klantvriendelijkheid en kwaliteit te bieden. Op die manier rijdt Taxi Berm klanten vanuit of naar Wijk en Aalburg en omliggende plaatsen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ruime ervaring met de weg van en naar adressen in Andel, Woudrichem, Almkerk en Veen.

Als voorname taxi dienstverlener in Wijk en Aalburg en omgeving staan wij voor mensen klaar om hoogwaardig taxivervoer te bieden tegen een eerlijk tarief. We hebben daarvoor de beschikking over goed opgeleide chauffeurs en een gevarieerd wagenpark met de bekende normale taxi’s, maar ook met achtpersoonsbusjes en rolstoelbussen. Zo bedienen we uiteenlopende doelgroepen met luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, zorgvervoer, groepsvervoer, leerlingenvervoer en zakelijke/particuliere taxiritten. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden vindt u op onze pagina ons vervoer. Eén ding blijft overigens gelijk, ongeacht uw vervoerskeuze: de kwaliteit van zowel de wagen als de chauffeur is gegarandeerd door het onafhankelijke TX-Keurmerk.

Neem gerust contact op om uw taxi vanuit of naar Wijk en Aalburg en omliggende plaatsen te reserveren. Wij zijn uiteraard elke dag bereikbaar want we staan dag in dag uit klaar voor u.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412