Taxi Berm is de partner voor zakelijk vervoer in Werkendam en omgeving waar u op mag vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en we kunnen met een professionele en servicegerichte dienstverlening voldoen aan de wensen en verwachtingen van zakelijke passagiers en gezelschappen.

Zakelijk vervoer voor Werkendam en omgeving komt in eerste instantie misschien over als een regionale dienstverlening maar we opereren in werkelijkheid ook nationaal en zelfs grensoverschrijdend. Taxi Berm is vooral actief in zakelijk vervoer voor plaatsen als Werkendam, Sleeuwijk, Gorinchem, Woudrichem en Wijk en Aalburg. Het ligt vervolgens echter geheel aan de wens van de klant of we een korte regionale rit maken of dat we doorrijden tot een afspraak in Groningen of een van de luchthavens over de grens in België of Duitsland. Alles begint met uw wensen en daar sluiten we op aan met hoogwaardige dienstverlening, comfortabele taxi's en goed opgeleide chauffeurs.

Als garantie voor de hoogwaardige kwaliteit presenteren we met trots ons onafhankelijk toegekende TX-Keurmerk en onze aansluiting bij koepelorganisatie KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer). Als extra garantie legt Taxi Berm ruim tachtig jaar ervaring in personenvervoer in de weegschaal.

Geïnteresseerde reizigers kunnen voor het zakelijk vervoer Werkendam direct reserveren of meer informatie aanvragen via onze contactpagina.

Taxi bestellen?

Bestel direct een taxi of bekijk
alle vervoersmogelijkheden.

Taxi bestellen 0162 402 412